Alle Kategorier

Blog

Du er her : Hjem> Blog

Glad fyrverkeri blomstret i Afrika

Tid: 2020-01-02 Treff: 30

Som en representant for Kinas fyrverkeriindustri dro Happy Fireworks til Marokko for å delta i China Trade Week i desember 2019. I Casablanca viste Happy Fireworks den høye kvaliteten på fyrverkeri til afrikanske kunder, og introduserte sjarmen til fyrverkeri til representantene for kinesisk ambassade i Marokko.

Hensikten med Kinas handelsuke i Marokko er å fremme det økonomiske samarbeidet mellom Kina og 'One Belt And One Road'-landene. Messen dekket tusenvis av kvadratmeter og involverte dusinvis av industrier. På den messen viste Happy Fireworks sjarmen til Liuyang fyrverkeri til det afrikanske folket, nesten 100 typer produkter har blitt rost av afrikanske kunder.

非洲图片1

Jingning, kommersiell rådgiver for den kinesiske ambassaden i Marokko, kom også til standen til Happy Fireworks. Han oppfordret oss til å gjøre en innsats for å utvide det marokkanske markedet og la det kinesiske fyrverkeriet av høy kvalitet blomstre på Afrikas himmel. fyrverkeri bedrifter og rost produktene av Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4