Alle Kategorier

Blog

Du er her : Hjem> Blog

Møt Happy Fireworks på verdens største leketøysmesse 'Spielwarenmesse'

Tid: 2020-02-05 Treff: 62

Den 71. Spielwarenmesse internasjonale lekemessen ble arrangert tidlig i 2020. Denne årlige globale samlingen av leketøysindustrien i Nürnberg, Tyskland ønsket mer enn 2800 utstillere fra 136 land velkommen. Som en av representantene for Liuyang fyrverkeri, tiltrakk de høykvalitetsproduktene som ble vist av Happy Fireworks mange kjøpere.

Nürnberg er den sentrale byen i Franken-regionen i Bayern, Tyskland, kjent som "leketøyshovedstaden" i verden, et viktig leketøyshandelsmarked. Nürnberg International Toy Fair 'Spielwarenmesse' har blitt holdt siden 1949, og er en av de tre mest kjente, innflytelsesrike og besøkte lekemessene i verden. Spielwarenmesse (2020) samler minst 1 million leketøysprodukter i 12 kategorier fordelt på 18 showhaller.

德国图片1

德国图片2

Som tradisjonelle festivalkonsumprodukter klassifiseres også fyrverkeri og fyrverkeri som festivalleker av utenlandske kjøpmenn. For å aktivt svare på strategien om å gå ut, har Happy Fireworks deltatt på utstillingen i Tyskland i mange år, som også var vitne til den økende etterspørselen fra utenlandske forbrukere etter høykvalitets fyrverkeriprodukter i Liuyang, Kina. I standen til Happy Fireworks, tiltrukket kaker, rakettfyrverkeri, lekefyrverkeri og andre produkter kjøpere fra hele verden. Den årlige utstillingen har også blitt en høykvalitetsplattform for Happy Fireworks for å kontakte gamle kunder, møte nye kunder og ta nye bestillinger.

Etter utstillingen besøkte Julia Deng, administrerende direktør i Happy Fireworks fyrverkeriselskaper og forhandlet forretninger i Europa. Denne turen til Europa utdypet forståelsen av det europeiske markedet for Happy Fireworks ytterligere, og befestet ytterligere innflytelsen fra Happy Fireworks-merket i Europa.

德国图片3

德国图片4